Creu Roja Berguedà es prepara per un nou repte solidari

  • L’activitat se celebrarà el divendres 6 de juliol a Gironella i és apte per a tots els públics

  •  Els participants s’enduran números per participar al Sorteig de l’Or, que permet guanyar 3 milions d’euros i finançar projectes

Creu Roja Berguedà llança de nou el repte popular, esportiu i solidari a Gironella. La cita serà el 6 de juliol i hi haurà una cursa infantil de 5 a 14 anys, una caminada nocturna, una cursa per a adults i una prova d’orientació. Segons ha explicat la presidenta de Creu Roja al Berguedà, Montse Pont, aquest dijous, tots els beneficis que s’obtinguin amb l’activitat, que arriba a la seva sisena edició, es destinaran als projectes solidaris de l’entitat a la comarca.

Les inscripcions costaran 10 euros i cada participant s’endurà una butlleta per al Sorteig de l’Or de la Creu Roja, valorada en cinc euros, i un tiquet per participar al sopar popular que es farà per acabar la jornada. Enguany, també hi haurà l’opció de pagar 15 euros d’inscripció que donarà dret a dues modalitats esportives, a dues butlletes de l’or, i un tiquet de sopar. El Sorteig d’Or, una de les principals fonts de finançament de Creu Roja, posa en joc 3 milions d’euros. La propera edició de la rifa es farà el 19 de juliol.

Més info