Premi a la millor iniciativa social

Més de 200 persones han presenciat la celebració, aquest divendres 30 de juny al pavelló d’esports de La Pobla de Lillet, on s’ha reconegut la temporada de més d’un centenar d’esportistes, clubs i entitats de la comarca. La gala d’entrega de premis va deixar lloc a un sopar a peu dret ofert per la Bodega Murcarols i posteriorment, l’actuació del grup Papel Maché va cloure la vetllada. L’organització ha anat a càrrec d’Entre Rivals, Bífidus Produccions i el Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Pobla de Lillet.

Entre els premis hi havia el reconeixement a la millor acció solidària, La Creu Roja Berguedà va ser finalista juntament amb Club Esquí Berguedà (vòlei) i FS Casserres.

El premi finalment va ser otorgat per votació popular al Repte solidari #numerosolidari de la Creu Roja Berguedà.

Premi al repte solidari

Nit de l’esport Berguedà al repte solidari.